AUGUST 2018 KAVA

PJ-august_fb.jpg

Kuigi selle kuu kõige tähtsam päev Philly Joe’s on 23. august, sest siis avame vägeva pauguga klubi viienda hooaja, jagub erilisi kontserte terveks kuuks!

Juba täna kell 20.00 on laval Soome pianist ja helilooja Alexi Tuomarila oma uue koosseisuga LITHIUM. Kitarril portugalist pärit Andre Fernandes, kes on muuhulgas koos mänginud nii Lee Konitzi kui Avishai Coheniga.

Järgmine nädal toob Philly’sse neli superbändi neljal järjestikusel õhtul. Teisipäeval, 7. augustil on hea meel tervitada maagilist Anna Pärnoja oma muusikute ja uue muusikaga – ANNA KANEELINA.

Kolmapäeval, 8. augustil on laval RAIMOND MÄGI TRIO, kes seekord on kampa võtnud ka Austriast pärit bassklarnetisti Siegmar Brecheri. Ette kantakse nii uut kui vana!

Neljapäeval, 9. augustil on meil kauged külalised Belgiast ja Fääri saartelt – DUO BEERTEN/FINSSON. Värsked Skandinaavia folgirütmid lubavad kõigil puusa nõksuma panna!

Reede, 10. august on väga eriline – võõrustame superduot GRUPA JANKE RANDALU. Kristjan Randalu ja Bodek Janke loomingus, kes muuseas on koos mänginud juba üle 25 aasta, põimub kokku meeste kodumaade folkloor jazzi ja improvisatsiooniga.

Reede, 17. augustil kuuleme traditsioonilisemat jazzi ALEKSANDER PAAL BALLADS TRIO ettekandel – tabavad interpretatsioonid jazzistandarditest ja just eriti ballaadidest.

Laupäeval, 18. augustil otse Taanist, noored ja vihased, kes toovad Tallinnasse funki, gruuvi ja isegi ühe oreli – BANDINGO!

Kalendrisse märge kirja – neljapäeval, 23. augustil avame Philly Joe viienda hooaja vägeva pauguga, laval meie oma REIGO AHVEN TRIO feat. JUKKA ESKOLA! Tulge tähistage koos meiega!

Laupäeval, 25. augustil saab Kultuuriöö raames kuulata lausa kahte kontserti järjest! Kell 19.00 ALEKSEI RÕBALKIN TRIO Venemaalt ja kell 20.00 meie gruuviorkester TRUMP CONCEPTION.

Augustikuu lõpetab soliidselt, 31. augustil, WEEKEND GUITAR TRIO. Kolme kitarri ja elektroonika segu pakub nii maalilisemaid helimaastike kui käredat rokki.

Augustikuus klubi avatud alates tund enne kontserti. Piletid müügil soodsama hinnaga www.ticketer.ee keskonnas ja veidi kallima hinnaga uksel. Lisaks tavapiletile saab igale kontserdile soetada ka toetajapileti hinnaga 20€, millega toetad Eesti jazzi kultuuri ja Philly Joe’d!

Kõik üritused nüüd ühes kohas leiatavad ka uue kuue saanud kodukal www.phillyjoes.com!