Back to All Events

Jazz.ee ja Philly Joe's LIVE | SIIM AIMLA FUNK BAND

65989578_2317366668479806_8038063390754603008_n.jpg

Siim Aimla Funk Band kutsub plaadiesitluskontserdile!

Siim Aimla - saksofon
Jason Hunter - trompet
Sten Valdmaa - tromboon
Paul Daniel - kitarr
Artis Boris - klahvpillid
Roland Jairus - bass
Karl-Juhan Laanesaar - löökpillid
Kristi Raias - vokaal

Funk on Siim Aimla soontes tuksunud juba pikka, pikka aega. Õigupoolest see osa funkist, mida esindavad James Brown, Michael ja Randy Brecker ning Nils Landgren. Mõte moodustada oma funk-kollektiiv oli vaikselt südamesopis juba ammu, kuid asi sai teoks tänu Siim Aimla tütre Aino tungivale nõudmisele aastal 2017. Nüüd, paar aastat hiljem on ansamblikoosseis formeerunud ja paika loksunud ning valmimas on ka esimene plaat. Ansambli muusika on saanud mõjutusi mitmelt poolt, eelkõige aga Nils Landgrenist ja Michael Breckerist.

Siim Aimla on džässmuusik, kes on õppinud klarnetit ja koorijuhtimist Tallinna Muusikakeskkoolis ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Tihti leiab teda lavalt ka saksofoni ja flöödiga musitseerimas. Ta lööb kaasa paljudes koosseisudes, muuhulgas on ta Estonian Dream Big Bandi peadirigent. Õpetajana juhendab ta hetkel Otsa-kooli rütmimuusikuid. Lisaks džässiloomingule ja arranžeeringutele on Aimla loonud ka hulgaliselt koorimuusikat.

Earlier Event: September 26
Quintet With No Name
Later Event: October 1
Tuesday Jam Session