Back to All Events

TRIO MAAG

Trio+Maag+ERMIs.jpg

Kaspar Uljas - bandoonium
Marek Talts - kitarrid
Mingo Rajandi - kontrabass

Trio Maag on 2015. aastast tegutsev koosseis, kelle repertuaaris on Ladina-Ameerika ja peaasjalikult Argentiina muusika fookusega tangole. Trio esitab nii vanemaid nn klassikalisi tangosid kui ka uuemat repertuaari kaasaegsetelt heliloojatelt, kelle muusikas leidub tangolikke jooni. Kavas saab kuulda muusikat maailmakuulsalt tangouuendajalt Astor Piazzollat, tema kaasaegselt klassikult Eduardo Roviralt, elavalt legendilt Dino Saluzzit, üllatuslikult Igor Stravinskilt ja mitmetelt teistelt. Ansamblile teevad arranžeeringud Kaspar Uljas ja Mingo Rajandi.


Trio Maag esitab muusikat, mis Eestis küll veel vähe tuntud, kuid ometi suudab see helikeel paljusid puudutada. Argentiina muusika, mis peegeldab selle maa ajalugu ja rahvuslikke eripärasid, on oma loomult äärmiselt vaheldusrikas käies läbi suure amplituudi kõige vaiksemast ja õrnemast tulise ja jõuliseni. Rütmika on kirglik ning meloodiad tundelised. Bienvenidos!

Earlier Event: July 11
HENRI PEIPMAN QUARTET
Later Event: July 18
MARIANNE LEIBUR TRIO