Back to All Events

LAURI KADALIPP TRIO (EST/FRA)

f_DSC01043.jpg

Lauri Kadalipp - saksofon

Raimond Mägi - kontrabass

Sebastien Grenat - trummid (FRA)

Auhinnatud saksofonist Lauri Kadalipp on Eesti jazzmuusikamaastikul kiirelt kanda kinnitav andekas muusik. Kasvades üles muusikat armastavas perekonnas, pole see absoluutselt ootamatu, et Lauri elutee teda muusikani viis. Olles oma karjääri esimestel sammudel, on Lauri juba mänginud end arvukatesse ansamblitesse ja projektidessse nii väikestel kui ka suurtel lavadel. Tema muusikutee on aastate jooksul ristunud väga paljude erinevate tuntud muusikute ning ansamblite, orkestritega. Teda võib näha ka juhatamas vägesid kollektiivis New Wind Jazz Orchestra. Ansambliga Lauri Kadalipp Social Jazz on välja antud 2 albumit - täispikk album "Feels Just Right" (2018) ning EP "Live at Põhjala Factory" (2019). Aastal 2018 pärjati Lauri Kadalipp Jazzkaare ja Eesti Jazzliidu poolt välja antava auhinnaga “Noor Jazzitalent”.

Lauri Kadalipp Trio pühendab oma muusika eelkõige koosmängule, naturaalsusele, aga kindlasti ei puudu kontserdi kavast kaasahaaravad meloodiad ning kontrastsed vormid, mis moodustab tugeva terviku.

Earlier Event: June 26
JOEL NYMAN PARADISE (SWE)
Later Event: June 28
UMA & JON DURANT (Eesti-USA)