Back to All Events

Hagel/Hunter/Yaralyan Trio

60938227_10157328135708464_6183883506075041792_o.jpg

Ingrid Hagel - viiul, laul
Jason Hunter - trompet
Ara Yaralyan - bass

Selle erilise koosseisuga trio etteaste on tulvil värskeid ja uhiuusi meloodiaid, mis tulevad ettekandele selle koosseisuga esimest korda. Neist muusikalistest fraasidest ongi alguse saanud originaalsed seaded viiulile, trompetile ja bassile, sekka Ingridi vokaali.


Viiuldaja ja vokalist Ingrid Hagel on rahvusvaheliselt tegutsev muusik, mängides muusikutega Saksamaalt, Sveitsist, Taanist, Rootsist, loomulikult Eestist, mujalt Euroopast ja Lõuna Ameerikast ning Jaapanist. Ingrid Hageli on andnud välja plaadid tuntud perkussionisti Marilyn Mazuri, Makiko Hirabayashi ja teiste Taani muusikutega. Osalenud ja lindistanud ka Sisters in Jazz projektiga ja Swinging Europe big bändis

Armeenia päritolu kontrabassivirtuoos Ara Yaralyan (1973) on õppinud Soome Metropoolia ülikooli jazziosakonnas ja lõpetanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia jazziosakonna. Ta on teinud koostöö maailma tuntude muusikutega nagu Ingrid Jensen, Kari Ikonen, Vardan Ovsepian, Marrku Ounaskari, Andre Fernandes, Datevik Hovhanesyan, Verneri Pohjola ja palju teistega.

Earlier Event: June 21
ENRICO CRIVELLARO (Itaalia)
Later Event: June 26
JOEL NYMAN PARADISE (SWE)