Back to All Events

Jazz.ee ja Philly Joe's LIVE | MATHIEU SPAETER / MART SOO

65654052_2320501568166316_817454695881637888_o.jpg

Mathieu Spaeter - kitarr
Mart Soo - kitarr

Duo mängib jazziklassikat, swingi ja bossa-novat, kõike seda kerge prantsuse puudutusega. Kavas Le Grand, Galliano, Django ning teised tuntud jazzi hittide meistrid.

Prantsusmaalt pärit Mathieu Spaeter on mitmekülgne kitarrist, kes lisaks Prantsuse levimuusika artistide saatmisele on teinud koostööd muusikutega üle maailma ning valdab suurepäraselt bluesi, funki, jazzi, bossa-novat, progressiivset rokki ja teisigi muusikastiile. Euroopas tuuril olles andis Mathieu 2015. kontserdi Tallinnas, kus kohtus hingesugulasega ning sellest ajast saati elab muusik Eestis.

Mart Soo on kitarrist, pedagoog, improviseerija ja helilooja, kes viljeleb nii improvisatsioonilist- ja jazzmuusikat kui ka minimalistlikku- ja maailmamuusikat.
Mart Soo on koostööd teinud paljude armastatud muusikutega Eestist ja välismaalt, nende seas Lembit Saarsalu, Raivo Tafenau, Taavo Remmel, Toivo Unt, Helin- Mari Arder, Riho Sibul, Mikko Helevä, Siim Aimla, Vinnie Cutro, Bob Ferrel, Deniss Paskevich, Teemu Viinikainen, Niklas Winter jpt. Mart on esinenud festivalidel Euroopas, USAs ja Jaapanis.
Lisaks on Mart Soo osalenud enam kui 50 CD salvestamisel ning loonud muusikat filmidele, kuuldemängudele ja teatrietendustele. Aastast 2005 kureerib Mart koos Taavi Kerikmäega improvisatsioonilise muusika kontsertsarja “Improtest”. 2014. aasta kevadel ilmus Mart Soo autoriplaat KULG.

Earlier Event: November 28
Aloft Quartet
Later Event: November 30
OLLI HIRVONEN NEW HELSINKI