Back to All Events

MAARJA AARMA MA (Estonia)

  • PHILLY JOE'S TALLINN 10 Vabaduse väljak Tallinn, Harju maakond, 10146 Estonia (map)

MA on 4-liikmeline soul-muusika maastikel seiklev bänd. Sisekaemustes rändamine, elurütmide tunnetamine, nende aktsepteerimine ja väljendamine läbi improvisatsiooni, gruuvi ja inglise keele. Oma esimese looga "Don't Throw This Heart Around" jõuti ülemaailmsel laulukirjutamise võistlusel International Songwriting Competition 2017 pool-finalistide hulka. MA esitab laulja Maarja Aarma, bassisti Janno Trumpi ja pianisti Madis Muuli loomingut, millele olulised lisadetailid annab trummidel imeline Dmitri Nikolajevski.

Maarja Aarma – vokaal
Janno Trump – bass, Moog synth
Madis Muul – klaver, klahvpillid
Dmitri Nikolajevski – trummid


MA is a four-piece band that experiments with soul music. It's about the journey inside, feeling and accepting those rhythms. They express themselves through improvisation, groove and English language. The band was formed in Tallinn, in 2017. Led by vocalist Maarja Aarma the band consists of bassist Janno Trump, pianist Madis Muul and drummer Dmitri Nikolajevski. With their first tune "Don't Throw This Heart Around" they were amongst the semi-finalists of the 2017 International Songwriting Competition (ISC). MA has performed around Estonia, including beloved Estonian jazz festival Jazzkaar.

Maarja Aarma – vocals
Janno Trump – bass, Moog synth
Madis Muul – keys, piano
Dmitri Nikolajevski – drums

Earlier Event: September 21
JANA KÜTT (Estonia)
Later Event: September 23
TALLINN DRUM FESTIVAL 2018