Back to All Events

PIMEKONTSERT_01

  • PHILLY JOE'S TALLINN 10 Vabaduse väljak Tallinn, Harju maakond, 10146 Estonia (map)

Philly Joe’s jazziklubi alustab uuest hooajast esmakordselt oma kontserdisarjaga. Sari „Pimekontsert“ toob korra kuus publikuni A+ kategooria artiste, kes avalikustuvad alles kontserdil lavale astudes. 

„Pimekontserdi idee on pakkuda jazzisõpradele igakuiselt suurepärast kontserdielamust väga hoolega valitud ja rahva poolt armastatud tippklassi muusikutelt, vürtsitades seda kõike veidikese põnevusega,“ kommenteerib Philly Joe’s programmijuht Lauri Kadalipp. „Jazziklubi tegutseb juba viiendat hooaega ning sünnipäeva puhul tundus paslik teha kingitus oma ustavale publikule uue ja ägeda sarja näol.“ 

Pimekontserdid toimuvad Philly Joe’s jazziklubis korra kuus ning esinev artist saab avalikuks alles lavale astudes. 


Philly Joe’s jazz club new season will host our first own concert series. Series „Pimekontsert“ („Blind concert“) will bring to the audience A+ category artists, who’s person won’t be revealed until they take the stage. 

„The idea of blind concert was to offer our jazz fans a monthly amazing concert experience by top musicians who are carefully selected and deeply loved by audiences, and to spice it up with a little thrill,“ says Philly Joe’s programme director Lauri Kadalipp. „Jazz club is up and running for our fifth season already and it seemed appropriate to celebrate our small birthday by presenting a new and cool concert series to our loyal visitors.“

Blind concerts will take place at Philly Joe’s jazz club once a month and the performing artist will be revealed when they take the stage that evening.

Earlier Event: September 19
LISTEN (Latvia)
Later Event: September 21
JANA KÜTT (Estonia)