Back to All Events

F# feat. IVI & LAURA (Finland-Estonia)

  • PHILLY JOE'S 10 Vabaduse väljak Tallinn, Harju maakond, 10146 Estonia (map)

Eelmise aasta novembris andis Soome improvisatsiooniline trio F# koosseisus Sid Hille, Jori Huhtala ja Markus Ketola koos Eesti jazzlauljatest vabaimprovisaatorite Ivi Rausi ja Laura Põldverega Philly Joe's Jazziklubis ning teistes Eestimaa paikades mitu üliedukat kontserti. Nend õnevad ja kohati isegi humoorikad muusikalised improvisatsioonid vaimustasid publikut sedavõrd, et publiku ovatsioonide saatel tehti mitmeid lisalugusid. Selle aasta sügisel saavad muusikud taas kokku, et esitleda trio F# uut albumit "The Wannsee Punk", mis salvestati aastatagusel Eesti tuuril Viljandis.

Õhtu Philly Joe's tõotab tulla muusikaliselt apetiitne ja väga rikkaliku improvisatsioonilise muusikavalikuga, kuna laval saavad kokku Soome ja Eesti ühed parimad improvisaatorid.

Ivi Rausi – vokaal, elektroonika
Laura Põldvere – vokaal, elektroonika
Sid Hille – Fender Rhodes klaver, teremin, elektroonika
Jori Huhtala – bass, efektid
Markus Ketola – trummid, erinevad löökpillid


One year ago, in November 2017, the Finnish improvisation trio F# performed with Ivi Rausi and Laura Põldvere for a full house at Philly Joe's and in other concerts around Estonia. Their all-improvised music, their virtuoso talents and their beautiful, sometimes touching sometimes funny performance earned them standing ovations from a jubilant audience. This year F# and the singers are re-uniting, presenting the trio's new CD 'The Wannsee Punk' which was recorded in Viljandi during the same visit last year.

This evening at Philly Joe's promises exciting and intense moments with some of the best improvising musicians of both countries.

Ivi Rausi – vocals, electronica
Laura Põldvere – vocals, electronica
Sid Hille – Fender Rhodes piano, theremin, electronica
Jori Huhtala – bass, effects
Markus Ketola – drums, percussion

Later Event: September 19
LISTEN (Latvia)