Back to All Events

KALLE PILLI QUINTET (Estonia)

  • PHILLY JOE'S TALLINN 10 Vabaduse väljak Tallinn, Harju maakond, 10146 Estonia (map)

Bänd koosneb Kalle headest sõpradest, kes on juhtumisi ka ühed hinnatumad muusikud Eestis. Juba mõnda aega on ta tahtnud just selle koosseisuga enda loomingut esitada. Tiit Pauluse nimelise kitarrimängija preemia võitmine andis selleks hea tõuke, kuna laureaati on alati järgmisele Viljandi Kitarrifestivalile esinema oodatud. 

Kalle ise on mänginud väga erinevates koosseisudes, seetõttu on tema kirjutatud muusika segu jazzist, groove'ist, fusionist, popist ning tähtsal kohal on ka ilusad meloodiad ja ballaadid. Kontserdil tulebki esitusele valik aastate jooksul kogunenud originaalloomingut.

Koosseis:
Kalle Pilli – kitarr
Keio Vutt – saksofon
Joel Rasmus Remmel – klahvpillid
Janno Trump – basskitarr
Ramuel Tafenau – trummid

Earlier Event: October 9
TUESDAY JAM SESSION
Later Event: October 12
SUSANNA RISBERG TRIO (Sweden)